Nieuwsbrief; Augustus 2015

Amstelveen, augustus 2015

De voorbereidingen voor het Lean Six Sigma Seminar zijn in volle gang. Al meer dan 100 deelnemers zullen op 8 oktober aanwezig zijn in het IJsseldelta Center in Zwolle. Meer dan 20 projecten zijn aangemeld voor de Awards voor het beste verbeterinitiatief. En, last but not least: er zijn 3 organisaties in de race voor een nieuwe prijs: de Deployment Award. Wij krijgen er steeds meer zin in!

Maar, er gebeurt natuurlijk meer bij UPD. Daarom een update met alle nieuwtjes.

Get practical

Theorie is noodzakelijk en kan zeker inspirerend zijn. Maar het wordt pas echt leuk in de praktijk! Daarom hebben wij nu een aantal nieuwe artikelen op de website die laten zien hoe veelzijdig Lean is. Iedere dag Lean!
  • Lean en bier. Ja hoor, ook in de kroeg heb je iets aan je Lean-skills! Zo sta je altijd met een vers getapt koud biertje in je handen. Lees meer…
  • Een bruiloft plannen? Dat is een eitje met behulp van een Gantt Chart. Zonder paniek en mét voorpret! Lees meer…
Kijk ook eens bij onze nieuwe artikelen over Lean Bouwen en Lean en Green! Vergeet ook niet het artikel te lezen over hoe je door efficiënter te werken, meer banen kan creëren. Je leest het hier.

Nieuwe Orange Belts bij het CBS

Kijk, dit is nieuws waar wij blij van worden! Onlangs behaalden ruim vijftig medewerkers van CBS hun Orange Belt. CBS heeft grote ambities, ondanks de noodzaak tot bezuinigen. De levertijden van statistieken aan externe klanten moeten korter, het aantal fouten minder en de manier van werken moet slimmer. Lees hier verder…

Nieuwe opleidingsdata voor 2016

Het is nooit te vroeg of te laat voor goede voornemens. Dus, denkt u erover om volgend jaar te starten met uw Green Belt? Of, wellicht bent u er klaar voor om voor uw Black Belt te gaan? Wat uw ambities ook zijn, nieuwe opleidingsdata voor 2016 zijn nu te vinden in de opleidingsagenda.

ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Gezond ouder worden is een zegen, ook voor uw bedrijf! Investeer daarom in de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Met de subsidieregeling ESF Duurzame Inzetbaarheid is het bovendien mogelijk om 50% procent van het geld dat u investeert in het stimuleren van blijvende arbeidsparticipatie, terug te krijgen. Wij kunnen u op veel gebieden ondersteunen, denk aan begeleiding bij het uitvoeren van een Quickscan, advies bij implementatie of het aanvragen van de subsidie zelf. De kans op honorering is door onze ervaring aanzienlijk groter. Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.