Meld je aan en voorkom teleurstelling

De Boardroom: aanmelden

Wil je graag gebruikmaken van de kennis en kunde van De Boardroom, maar heb je nog tijd nodig om een vraagstuk te formuleren? Of schikt het niet om op dit moment alle nodige informatie te verzamelen? Laat dan evengoed je gegevens achter via onderstaand formulier en voorkom teleurstelling.

Waarom aanmelden?

De kennis en kunde van De Boardroom is schaars en gewild, met als gevolg dat het enige tijd kan duren voordat een vraagstuk wordt getoetst door De Boardroom. Ingezonden vraagstukken worden namelijk door alle boardroomleden getoetst en gebeurt op chronologische volgorde. Ofwel; hoe eerder je een vraagstuk hebt aangeleverd, hoe eerder deze wordt voorgelegd ter beoordeling. Door je alvast aan te melden ben je ervan verzekerd dat een toekomstig vraagstuk niet onderop de stapel komt te liggen, maar direct wordt getoetst door de leden van De Boardroom.

Is advies van De Boardroom écht gratis?

Een unieke verzameling van ervaring en talent. En dan ook nog eens gratis beschikbaar voor organisaties in Nederland. Is dat niet te mooi om waar te zijn? Nee. Hoe dat kan? We leggen het je uit op de pagina met ‘veelgestelde vragen’.