Medewerkerstevredenheid

Impact maken

Investeer in je mensen, dan investeer je in je organisatie. Het zijn namelijk de mensen die de basis vormen voor het behalen van duurzame resultaten. Het gaat er bij om dat iedereen begrijpt wat we willen bereiken, welke reis we willen maken en welk gedrag daar bij hoort, maar ook dat iedereen deze kan reproduceren. Pas dan kun je succesvol, en vooral eenduidig, gaan toepassen in je eigen werkomgeving.

medewerkers tevredenheid

In ons curriculum bieden we verschillende Opleidingen aan die een bijdrage leveren aan de succesfactor ‘Medewerkerstevredenheid’. Aan de hand van praktische voorbeelden geven onze ervaren trainers je handvatten, tools en technieken om deze succesfactor te optimaliseren. Als je op zoek bent naar een partner die je helpt om succesvol te transformeren tot een continu verbeterende organisatie, kies dan voor Consultancy.

Consultancy

Maak een keuze uit onderstaande opties voor meer informatie over onze implementatietrajecten.

Opleidingen

Met de inzet van bewezen methodes als Lean en Belbin verhoog je de impact op de succesfactor medewerkerstevredenheid. Beide methodes bevatten gedrag- en leiderschapselementen die ondersteunen om hier succesvol in te zijn.

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Daarom ziet de ideale verbeterreis er voor iedereen anders uit. Om je op weg te helpen bij het realiseren van je ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier