Intake en Offerte | Master Black Belt programma

Intake en Offerte

Master Black Belt programma

Het Master Black Belt programma wat leidt tot een certificering met het hoogste LCS niveau is altijd maatwerk. Samen met één van onze Master Black Belts bekijken we welke kennis, vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen. En we bepalen in samenspraak hoe je kunt werken aan aantoonbaar resultaat om te voldoen aan de LCS criteria.

Aan het intakeproces zijn geen kosten verbonden. We plannen hiervoor een tijdsslot van 30 minuten tot een uur in waarbij we – veelal via digitale vergadermiddelen – samen de inventarisatie doen. De Master Black Belt kan je dan ook meer vertellen over het opleidingsprogramma en de te verwachten tijdsinvestering en doorlooptijd. Na de intake maken we een offerte waarin we de onderdelen specificeren die jij nog dient te ontwikkelen en welke begeleiding je daarbij nodig hebt.

Pas na akkoord op de offerte start jouw opleidingsprogramma. We hebben een serie aan masterclasses ontwikkeld die aansluiten op de LCS criteria voor niveau 3a en 3b. Deze masterclasses worden periodiek gepland. De volgorde waarin je deze volgt zijn dus afhankelijk van jouw leerbehoefte en startmoment.

Tijd voor een intake?

Is het voor jou tijd om een Master Black Belt certificering te behalen? Laat dan jouw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een intake in te plannen.

Contact