Management Waarden Onderzoek

Ontwikkel uw leidinggevenden

Randvoorwaarde om als organisatie blijvend succesvol te zijn, is het continu werken aan verbeter- en ontwikkelmogelijkheden. De ontwikkeling van uw leidinggevenden speelt hierin een cruciale rol. Om u daarin te ondersteunen heeft UPD een hulpmiddel ontwikkeld: Het Management Waarden Onderzoek.

Management Waarden OnderzoekHet Management Waarden Onderzoek is ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk onderzoek bij de 100 meest succesvolle bedrijven wereldwijd. De resultaten van dit onderzoek dienen als benchmark om vast te stellen hoe leidinggevenden in de organisatie aankijken tegen een aantal kernwaarden waaronder samenwerking en openheid.

Inzicht

In combinatie met diepte-interviews, geeft dit onderzoek uw leidinggevenden in korte tijd inzicht in de gebieden waarop zij zich verder kunnen ontwikkelen. Om uiteindelijk hun bijdrage aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen te kunnen vergroten.
management waarden onderzoek Geïnteresseerd in een nadere toelichting op het UPD Management Waarden Onderzoek en de toegevoegde waarde ervan voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op met UPD voor een vrijblijvend gesprek.