Gratis masterclass voor ambitieuze verbeterprofessionals - UPD

Gratis masterclass voor ambitieuze verbeterprofessionals

Lezers 'Whitepaper Policy Deployment' op bezoek bij UPD

Nadat Jan Heijneman en Patrick van Dijk eerder dit jaar hun master in Lean aan The University of Buckinham ‘with distinction’ afrondden, stonden beide heren afgelopen woensdag voor een selecte groep enthousiaste verbeterprofessionals tijdens de exclusieve en tevens gratis Masterclass Policy Deployment (€0,-). De deelnemers waren door beide UPD-consultants uitgenodigd om op het kantoor van de Lean-, Six Sigma- en Agile-specialist de belangrijkste lessen uit het onderzoek te bespreken om vervolgens de vertaalslag te maken naar policy deployment bij de eigen organisatie. Het event volgde na de vele positieve reacties op de whitepaper van het onderzoek ‘welke management accounting metingen een bijdrage leveren aan de lean filosofie’ dat Jan en Patrick tijdens het laatste jaar van hun studie deden.

Policy Deployment Masterclass

Na de publicatie van de whitepaper een maand geleden en de vele positieve reacties die daarop volgde, besloten beide heren spontaan een masterclass te organiseren voor enkele lezers van de whitepaper. Van iedereen die via het inschrijfformulier op de website van UPD de whitepaper had gedownload, werd een selecte groep uitgenodigd om deel te nemen aan de sessie. “Een interessante middag”, stelt Heijneman. “Onze ervaring is dat het vaak lastig blijkt om theorie toe te passen in de praktijk. Om die reden besloten we deze masterclass te organiseren en samen met de deelnemers de vertaalslag te maken naar policy deployment bij de eigen organisatie. Getuige de positieve feedback denk ik dat we de deelnemers aardig richting hebben kunnen geven om de volgende stap te maken bij het implementatieproces.”

Ook interessant: “Lean-experts Jan Heijneman en Patrick van Dijk ronden 2-jarige studie in Lean aan ‘The University of Buckingham’ af”

Meer UPD events

Omdat het aantal downloads van de whitepaper vele malen hoger was dan het aantal plaatsen beschikbaar, hebben de lean-experts besloten om vaker een dergelijke exclusief event te organiseren. “De whitepaper bevat alle tools, maar als je niet goed weet hoe je die moet gebruiken is het fijn als iemand je helpt dat uit te leggen. Met deze masterclass bieden we deelnemers de kans vragen te stellen en van elkaar te leren. Ook kijken we naar welke verbeterslagen zij – op korte en lange termijn – zelf kunnen maken. Omdat we slechts plaats voor 15 deelnemers hadden, organiseren we dit jaar nog een aantal events voor belangstellenden. Op die manier dragen we met z’n allen bij aan de missie om organisaties in Nederland écht wendbaar te maken, hun klant centraal te stellen en het menselijk talent binnen de organisatie te benutten. Nu en in de toekomst”, eindigt Heijneman.

Inschrijven

Het Policy Deployment Symposium (€0,-) is een unieke kans voor ambitieuze verbeterprofessionals om in gesprek te gaan met de twee doorgewinterde lean-experts. Om uitgenodigd te worden om deel te nemen aan het event dien je jouw gegevens achter te laten door het inschrijfformulier in te vullen. Onder alle inzendingen wordt – na een loting – een selecte groep uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de masterclass. Door je in te schrijven ding je automatisch mee voor andere, exclusieve events. Deelname is uiteraard te allen tijde vrijblijvend.

Contact

Wil je meer uitleg over Policy Deployment of ben je op zoek naar een specialist die helpt bij de implementatie? Neem dan contact op met Jan Heijneman per mail via j.heijneman@upd.nl. Voor vragen omtrent het symposium kun je mailen naar thespark@upd.nl.