Leading Change Experts - UPD

Leading Change Experts

Leading Change Experts

Kennis is tegenwoordig overal te krijgen, maar juist de praktische vertaalslag maakt dat nieuwe kennis écht waarde toevoegt. Daarom wordt het Leading Change programma begeleid door experts die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Van onderwijsinstellingen tot cacaofabrieken en van klantcontactcentra tot internationale productiebedrijven, deze experts kennen ze van binnen en van buiten. Door de ervaring van deze vier senior consultants te bundelen krijg jij tijdens het Leading Change programma niet alleen de nodige kennis, maar leer je direct van de ervaring die zij hebben opgedaan. Hieronder zie je welke experts het programma zullen begeleiden.

Tjalling de Lange | Programma initiatie en uitvoering

Je ervaart misschien in de praktijk al hoe lastig het is om verbeterprogramma’s te begeleiden die over meer dan één afdeling heen gaan. Dan kun jij je ook wel indenken hoe groot de uitdaging is om verbeterprogramma’s over verschillende vestigingen in verschillende landen te begeleiden. En precies dat heeft Tjalling jarenlang gedaan. Hier heeft hij geleerd hoe cruciaal de juiste selectie van methodieken is en om tegelijkertijd continu anderen te blijven challengen.

Tjalling is één van de meest ervaren Master Black Belts van UPD en dat merk je tijdens zijn sessies. Kalm en beheerst helpt hij je om een oplossingsrichting te formuleren voor iedere vraag. Door zijn ruime ervaring weet hij dat er niet voor iedere vraag een pasklaar antwoord is. Maar, door mensen op de juiste manier uit te dagen, te begeleiden en te adviseren zorgt hij dat er geen enkele vraag onbeantwoord blijft.

Huub van de Wiel | Belbin Teamrolmanagement & Coachingsvaardigheden

“Mensen” zijn de rode draad in de carrière van Huub. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Huub een aanzienlijk deel van zijn carrière heeft opgebouwd in het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Dit heeft hij gedaan vanuit de rol van consultant, coach en leidinggevende. In iedere functie houdt Huub vast aan het geloof dat ‘wanneer je als organisatie investeert in de mensen, je daarmee direct investeert in de organisatie’. De organisatie van de toekomst weet namelijk het beste zijn potentieel te ontsluiten. Het is dan ook niet vreemd dat Huub de sessie over Belbin Teamrolmanagement en Coachingsvaardigheden begeleidt. Op basis van zijn ervaring binnen verschillende organisaties kan hij de theorie onderbouwen met levendige praktijkvoorbeelden en toepassingen.

Huub beschikt over een enorme drive en dito enthousiasme. Een sessie met Huub staat garant voor hoge intensiteit, een persoonlijke benadering, humor en bovenal: direct toepasbare kennis en hulpmiddelen.

Norbert Rens | Didactisch Handelen

De meest effectieve verbeterprofessionals zijn diegene die werken vanuit een intrinsieke motivatie. En als we het binnen UPD over intrinsieke motivatie hebben dan is Norbert daarvoor het toonbeeld. Als oud-docent en opleidingsmanager heeft Norbert een ongekende passie voor het onderwijs. Norbert gelooft dat iedere student recht heeft op goed onderwijs. Vanuit deze drive en overtuiging helpt hij onderwijsinstellingen om vanuit eigen kracht duurzaam te verbeteren en te vernieuwen. Hierdoor kan de onderwijsinstelling kwalitatief goed onderwijs bieden wat van waarde is voor de maatschappij, de arbeidsmarkt en – bovenal – voor de student.

Wie anders dan iemand, die al meer dan 30 jaar actief is in de onderwijssector, kan je het beste leren om effectief en op een verantwoorde manier keuzes te maken bij het ontwerpen van een training om daarmee het gewenste leerresultaat te bereiken? Aan het einde van zijn sessie zul je naar buiten lopen met een rugtas vol nieuwe informatie en de kennis hoe je dit moet toepassen. En, met een bijzondere vraag in je hoofd: “Hoeveel effectiever zou mijn schooltijd zijn geweest als alle docenten waren zoals Norbert?”.

Jan Heijneman Msc. | Policy Deployment

Van vrachtwagenchauffeur tot één van de meest ervaren Lean Consultants. Opmerkelijk? Misschien. Levert dit onbetaalbare inzichten op? Zeker. Jan heeft zijn ervaring opgedaan over alle lagen van organisaties en daarom is hij als geen ander in staat om kennis toepasbaar te maken. Hij schakelt razendsnel tussen strategie, tactiek en business-as-usual. Bovendien weet hij uit eerste hand wat een beslissing op ieder niveau voor impact heeft op de lagen erboven en eronder.

Iedere Lean Professional kan de Lean-theorie uitleggen. Maar er zijn er maar weinig die zo ver boven de materie uitstijgen dat ze het op ieder niveau toepasbaar kunnen maken. Jan kan dit als geen ander. Of je nu een bestuursvoorzitter bent of operationeel actief bent in een organisatie; luister 10 minuten naar Jan en jouw uitdagingen zien er opeens heel anders uit. Je kunt dus wel nagaan wat er gebeurt als hij een hele dag begeleidt tijdens het Leading Change programma.

Leer van Tjalling, Huub, Norbert & Jan

Schrijf je in voor het Leading Change Programma

  • Je ontvangt per email een bevestiging van jouw inschrijving. We nemen na ontvangst van jouw inschrijving contact met je op om alle praktische informatie door te nemen.