Laatste kans! Business Sessie Policy Deployment

t.w.v. €1500 | Schrijf je gratis in | 25 oktober 2019

Op 25 oktober organiseert UPD de Business Sessie Policy Deployment. Na het succesvolle Policy Deployment evenement eerder dit jaar krijgen lezers van de ‘Whitepaper Policy Deployment’ opnieuw de kans om geheel gratis deel te nemen aan een UPD event.

Tijdens de Business Sessie Policy Deployment (t.w.v. €1500) gaan deelnemers in teams (of zelfstandig) aan de slag met het concretiseren van de verbeterdoelen van de eigen organisatie voor het komende jaar (X-matrix). Zie bovenstaande afbeelding voor het gehele programma. Om deel te nemen aan de sessie vragen we je enkel je gegevens via onderstaand inschrijfformulier achter te laten en je mailbox in de gaten te houden. *Let op; deelname aan dit event gaat via loting én op uitnodiging. Ben je uitgeloot dan ontvang je van ons binnen 48 uur een email.

Inschrijven

Geen uitnodiging ontvangen?

Niet getreurd. Naast dit event organiseert UPD nog meer interessante events speciaal voor de verbeterprofessional. Als je het formulier hebt ingevuld dan sta je automatisch ingeschreven voor de loting van toekomstige exclusieve evenementen.

Contact

Wil je meer uitleg over Policy Deployment of ben je op zoek naar een specialist die helpt bij de implementatie? Neem dan contact op met Jan Heijneman per mail via j.heijneman@upd.nl. Voor vragen omtrent de Business Sessie kun je mailen naar thespark@upd.nl.