Join the Spark*

Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland

Een Spark* is het begin van iets nieuws. Het is de start van iets groots en het is de chemie tussen mensen. The Spark* zit in je hart, in je hoofd en in je onderbuik. Het is warm en intens, the Spark* is de continue drive naar verbetering. The Spark* krijg je én die geef je, door je aan te sluiten. Want dan zijn we samen het begin van iets nieuws, de start van iets groots. Onze chemie is aanstekelijk en onze drive naar verbetering creëert een beweging die niet te stoppen is. Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland, Join the Spark*.

Verbeterkracht zit in iedereen, daar zijn wij van overtuigd. Wij willen deze verbeterkracht bundelen. Want samen kunnen we écht impact maken. Voor jullie, voor ons en voor de ‘BV Nederland’. Daarom hebben wij als doel om het grootste verbeternetwerk van Nederland te vormen. Zo gaan we samen op weg. Op weg naar nóg beter.

Join the Spark*

The Spark* voor jou

Als jij je aansluit bij the Spark* krijg je the Spark*. Niet alleen van ons, maar ook van alle andere verbeteraars in het netwerk. Laat je inspireren door interessante discussies, kennisdelingsessies en intervisie. Onze gezamenlijke kennis en ervaring is onze kracht. Om te zorgen dat jij optimaal profiteert van het verbeternetwerk krijg je toegang tot:

  • Exclusieve verbeterevenementen
  • De UPD Community
  • Maandelijkse inspiratie uit de nieuwsbrief
  • De kennisbank voor en door verbeterprofessionals

Join the Spark*

The Spark* door jou

The Spark* is een netwerk van verbeteraars. Dat betekent dat jouw actieve deelname van doorslaggevend belang is. Jij hebt kennis en ervaring die anderen niet hebben. Jouw energie is aanstekelijk. Om het verbeternetwerk te laten slagen hebben wij jou nodig. Hoe je dit doet, ligt helemaal aan jou. Als iedereen the Spark* doorgeeft, blijft het verbeternetwerk groeien en daar hebben we allemaal profijt van. Geef jouw energie door, Join the Spark*.

Sluit je aan

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij het grootste verbeternetwerk van Nederland? Meld je dan nu aan, het verbeternetwerk wacht op je. Aanmelden doe je binnen één minuut. We hebben alleen een paar gegevens van jou nodig. Vul de benodigde gegevens in en Join the Spark*.

Cached on Mon 18/03 14:39