Join the Spark*

Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland

Doorlopend leren, nieuwe kennis opdoen en zo toekomstbestendig worden én blijven: ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar in rap tempo op, wat van professionals vraagt om de eigen kennis en kunde continu bij te houden en te verversen. Omdat wij geloven dat iedereen kan verbeteren én met de ambitie om het potentieel in mensen maximaal te benutten is er nu the Spark*, de grootste online ‘verbetercommunity’ van én voor professionals in Nederland. Met het fonkelnieuwe netwerk willen we professionals met elkaar verbinden en zo persoonlijke kennis en ervaringen toegankelijk maken voor iedereen. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij het grootste verbeternetwerk van Nederland?

Of je nu een beginnende verbeteraar bent of ervaren verbeterprofessional; het netwerk is voor én van iedereen. Consultants, managers, leidinggevenden, alumni, ZZP’ers en andere ambitieuze professionals uit heel Nederland komen er samen om kennis, tools en inspiratie met elkaar te delen. Wat the Spark* community met elkaar verbindt is de gezamenlijke drive om continu te vernieuwen. De behoefte om vandaag beter te presteren dan gister, en morgen weer beter dan vandaag. Elke dag opnieuw.

The Spark* voor jou

Laat je inspireren door interessante discussies, bezoek en neem deel aan kennisdelingssessies, vraag om advies bij urgente vraagstukken, voel je vrij om best-practices, tips of gave inzichten te delen, lees en leer van prominenten uit de wereld van continue verbetering, schrijf je in voor events en kom in contact met andere verbeterprofessionals.

Leren van én met elkaar

Om het netwerk te laten slagen hebben we jou nodig. Jouw bijdrage is mede bepalend voor het verdere verloop van onze missie; het bundelen van onze gezamenlijke denkkracht en zo de grootste kennisbank voor én van verbeterprofessionals in Nederland vormen. Want alleen samen kunnen we écht impact maken.

Door kennis te delen, met elkaar in discussie te gaan, gedachten onder woorden te brengen en feedback van anderen te ontvangen, kunnen we van én met elkaar leren. Zo helpen we elkaar om wendbaar en slagvaardig te worden en blijven. Nu en in de toekomst.

Sluit je aan

Help ons, jezelf én anderen op weg. Sluit je vandaag nog en help the Spark* uitgroeien tot een continu vernieuwende bron van informatie.


Join the Spark*