Inschrijven Masterclass Policy Deployment - UPD

Inschrijven Masterclass Policy Deployment

*=verlopen

Naar aanleiding van de vele reacties op de Whitepaper Policy Deployment van collega Jan Heijneman organiseert UPD dit jaar een aantal exclusieve masterclasses met Jan Heijneman en Patrick van Dijk. Een unieke kans voor ambitieuze verbeterprofessionals om in gesprek te gaan met de twee doorgewinterde lean-experts en te kijken naar welke verbeterslagen jouw organisatie – op korte én lange termijn – kan maken. Om deel te nemen aan de masterclass vragen we je enkel je gegevens via onderstaand inschrijfformulier achter te laten en je mailbox in de gaten te houden. *Let op; deelname aan de masterclass gaat via loting en op uitnodiging.

Inschrijven voor Masterclass

Om uitgenodigd te worden om deel te nemen aan de Exclusieve Masterclass Policy Deployment (€0,-) dien je jouw gegevens achter te laten door onderstaand formulier in te vullen. Onder alle inzendingen wordt – na een loting – een selecte groep uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit unieke event. Door je in te schrijven ding je automatisch mee voor andere, exclusieve events. Deelname is uiteraard te allen tijde vrijblijvend.

Agenda Exclusieve Masterclass Policy Deployment (€0,-) met Jan Heijneman en Patrick van Dijk:

  • 08-05-2019
  • 02-10-2019*

(*= nog niet bevestigd.)

UPD v2.0 - Wachtlijstformulier

*De ingevoerde gegevens bewaren we totdat jij aangeeft dat je geen informatie meer van ons wilt ontvangen. In dat geval wordt de informatie nog maximaal 2 maanden bewaard, waarna het wordt verwijderd uit onze systemen. Indien je klant bent bij UPD gelden hiervoor andere procedures. Daarover vind je alles in de privacyverklaring.

Geen uitnodiging ontvangen?

Niet getreurd. Naast de Masterclasses Policy Deployment met Jan Heijneman en Patrick van Dijk organiseren wij nog meer interessante events speciaal voor de verbeterprofessional. Als je het formulier hebt ingevuld dan sta je automatisch ingeschreven voor de loting van toekomstie exclusieve evenementen.

Contact

Wil je meer uitleg over Policy Deployment of het transformatiemodel? Neem dan contact op met Jan Heijneman per mail via j.heijneman@upd.nl. Voor vragen omtrent de masterclass kun je mailen naar thespark@upd.nl.