Jouw carrière bij UPD - UPD

Jouw carrière bij UPD

Wil jij als verbeterprofessional ook maximale impact realiseren bij onze opdrachtgevers?

Voor onze detacheringsopdrachten kom je in dienst bij UPD en ga je aan de slag voor één van onze opdrachtgevers. UPD heeft gekwalificeerde professionals in dienst die, op verschillende kennis- en ervaringsniveaus, het operationele resultaat bij onze klanten kunnen verbeteren. Daarnaast zijn zij uitstekend in staat een permanente verbetercultuur te creëren en te borgen.

Wil je werken voor dé continu verbeterspecialist?

UPD is dé specialist en marktleider op gebied van continu verbeteren. Wat hebben wij jou te bieden:

 • Een inspirerende, dynamische werkomgeving met afwisselende opdrachten bij prachtige klanten.
 • Je wordt onderdeel van het UPD-team dat bestaat uit 70 enthousiaste en bevlogen professionals die er maximaal voor gaan om potentieel bij onze opdrachtgevers te ontsluiten.
 • Een lerende organisatie met bevlogen collega’s die van samenwerken en kennisdeling houden en elkaar steeds uitdagen door scherp en kritisch te zijn.
 • Persoonlijke ontwikkeling die belangrijk is in jouw carrière, training en opleiding en persoonlijke coaching ‘on the job’ door een Senior Consultant.
 • De kans om maximale impact bij onze klanten te realiseren en op deze wijze de concurrentiekracht van de BV Nederland te versterken.
 • Kennismaken met UPD?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Interimmers en ZZP-ers bij UPD

  Sluit je aan bij het netwerk van UPD

  UPD heeft in de loop van de jaren een zeer groot netwerk om zich heen verzameld. Een netwerk dat bestaat uit klanten (een groot deel van de Nederlandse top 100 is klant bij UPD), maar ook uit heel veel goede professionals op het gebied van Lean, Six Sigma en Agile.

  Speciaal voor zelfstandigen hebben wij een propositie ontwikkeld die maximale waarde biedt voor jou en voor onze klanten. Door je aan te sluiten bij ons netwerk krijg je niet alleen toegang tot nieuwe opdrachten, maar heb je ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij vinden wij dat zelfstandigen bezig moeten zijn met de dingen waar ze echt goed in zijn. Daarom ontzorgen we jou op administratief gebied. Een ideale combinatie.

  Meer weten of direct aansluiten?

  Wil je alles weten over deze speciale propositie voor zelfstandigen? Of wil je direct een kennismaking inplannen? Je leest er hier alles over.