Scrum Master inhuren - Per direct beschikbaar - UPD

Scrum Master inhuren – Per direct beschikbaar

Door de snelle ontwikkeling van Agile zijn Scrum Masters erg gewild. Beschikbare Scrum Masters vinden is daarom al lastig om zo ondersteuning te bieden aan de Product Owner, het team en de organisatie. Dat betekent dat het werven van een goede Scrum Master een lang en kostbaar proces kan worden. En dat staat in schril contrast met het doel van de Scrumteams ze moeten helpen productief te worden en te verbeteren.

Deze teams willen vooruit. Dus waarom zou je kostbare tijd verliezen met zoeken naar die perfecte Scrum Master als de kans aanwezig is dat wij hem of haar al hebben gevonden? Via Detachering heb je onze ervaren Scrum Masters op zeer korte termijn in huis. Zo kunnen de Scrumteams snel weer op weg, op weg naar nóg beter.

Direct beschikbare Scrum Masters

Onze Scrum Masters zijn per direct beschikbaar voor nieuwe opdrachten en je bepaalt zelf voor welke periode je ze nodig hebt. Zo heb je op korte termijn een specialist in huis die over alle benodigde competenties beschikt. Zij beschikken naast Agile kennis ook over Lean kennis en ervaring. Als opdrachtgever profiteer je daar direct van mee.

Voordelen van een Scrum Master via UPD

 • Geen langdurige wervingstrajecten
  Onze Scrum Masters zijn per direct beschikbaar. Indien gewenst is het ook mogelijk om hen (tijdelijk) in te zetten in de rol van Product Owner
 • Onze Scrum Masters maken direct impact
  Zij hebben bewezen en aantoonbare ervaring met projecten in verschillende omgevingen en zijn vanaf dag 1 effectief
 • Volledige controle over de kosten
  Een hoge vraag en laag aanbod zorgt vaak voor een prijsexplosie. Met detachering ben je verzekerd van een marktconform tarief, gebaseerd op kennis en ervaring van de Agile specialist.
 • Flexibiliteit
  Je bepaalt zelf hoe lang je de Scrum Master nodig hebt binnen de organisatie.
 • De kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van Continu Verbeteren
  Wij weten exact wat er speelt bij organisaties en welke skills een Scrum Master moet hebben om maximale toegevoegde waarde te leveren.

Meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen?

Neem dan contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook naar 020 – 345 3015!

 • Meer weten? Neem nu contact met ons op!