Interimmers en ZZP-ers bij UPD - UPD

Interimmers en ZZP-ers bij UPD

Sluit je aan bij het netwerk van UPD

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk om ons heen verzameld. Een netwerk van toonaangevende organisaties (een groot deel van de top 100 van Nederland) en van goede professionals op het gebied van Lean, Lean Six Sigma & Agile. Binnen het netwerk richten we ons op een blijvende samenwerking. Op basis van duidelijke afspraken die voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Wil je weten hoe jij als ZZP-er of interim-manager je aan kunt sluiten bij dit netwerk? Lees dan snel verder!

Kennisdeling, ontzorging en nieuwe opdrachten

Speciaal voor zelfstandigen hebben wij een propositie ontwikkeld die maximale waarde biedt voor jou en voor onze klanten. Door je aan te sluiten bij ons netwerk krijg je niet alleen toegang tot nieuwe opdrachten, maar heb je ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij vinden wij dat zelfstandigen bezig moeten zijn met de dingen waar ze echt goed in zijn. Daarom ontzorgen we jou op administratief gebied. Een ideale combinatie

Meer weten of direct aansluiten?

Wil je alles weten over deze speciale propositie voor zelfstandigen? Of wil je direct een kennismaking inplannen? Je leest er hier alles over.