Detachering door UPD - Maak snel positieve impact

Detachering of Interim invulling via UPD

Tijdelijke inzet van verbeterprofessionals voor blijvende impact

Een positie op basis van interim of detachering aanbieden kan vele redenen hebben. Het is een tijdelijke opvulling van een werknemer met langdurig verlof, een kort of langlopend project of vooral van strategische aard. Wat voor jou ook de beweegredenen zijn, onze recruiters hebben het juiste netwerk om dat gat binnen no-time op te vullen.

Wat bieden wij jou?

 • Ruim netwerk van Black belts, Agile coaches, Lean consultants, Proces managers, Operational excellence professionals of Change managers.
 • Snelheid in schakelen en voordragen doordat wij de juiste mensen aan ons hebben verbonden;
 • Hoge kwaliteitseisen en waarborging door onze grondige achtergrondcheck;
 • Marktconforme tarieven en heldere afspraken.

het totaalplaatje klopt; zowel de kennis en competenties als de persoonlijkheid

Snel (tijdelijke) capaciteit

Zoek je tijdelijk extra capaciteit voor continuïteit of om extra meters te maken met je verbeterteam of in een verbeterprogramma? Of wil je aan de slag met Agile/ Scrum? UPD levert gekwalificeerde specialisten voor een afgebakende periode. Je hebt daarmee een tijdelijke oplossing waarmee je direct invulling kunt geven aan een capaciteitsbehoefte. Zo blijven de gestelde doelstellingen binnen handbereik.

Kwaliteit staat bij ons voorop

UPD heeft een groot netwerk professionals die we echt kennen en waarop we kunnen vertrouwen. Dit hebben we weten te realiseren door onze grondige screening en doordat we met de meeste kandidaten al meerdere keren samengewerkt hebben. Ze hebben zich in het verleden reeds bewezen. Daarnaast zijn we er scherp op dat er, naast de inhoudelijke match, ook een match op het type persoon is met de opdrachtgevende organisatie.

kandidaten via UPD zijn op inhoudelijk vlak altijd sterk

Kwaliteitswaarborging door uitgebreide kandidaatsselectie

Door onze positie in de markt zijn wij een gewilde partij voor interimmers om bij aan te sluiten. We zijn echter wel selectief. We nemen niet zomaar elk CV aan en sturen al helemaal niets ‘zomaar’ door. Hier gaat een uitvoerige selectieprocedure aan vooraf. Vanzelfsprekend bieden we jou alleen zelfstandigen aan die we zelf ook zouden inhuren.

UPD Kwaliteitswaarborging

Zelfstandige uit ons Netwerk

Alle zelfstandige waar wij mee werken hebben ergens een connectie met UPD. Niet elke kandidaat komt zomaar in onze database. Zo weten we welk profiel we aan ons verbinden

Referentiechecks: minimaal 2

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Van onze kandidaten controleren we minimaal 2 referenties op inhoud en het nakomen van afspraken.

CV check

Naast referentiechecks lopen we ook het CV na. Zijn de behaalde certificaten nog accuraat? Hoelang is het geleden en klopt de vermelding ook?

Profiel en motivatieschets

Naast kwaliteitseisen kijken we ook naar de persoon. Hoe werkt deze zelfstandige en wat zijn de drijfveren van hem of haar. Wat maakt de match compleet?

Hoe gaan wij te werk

 • Nadat wij een aanvraag hebben binnengekregen nemen wij telefonisch contact op. Graag bespreken we zorgvuldig de wensen en vereisten. In sommige gevallen komen we ook bij jou op locatie om een nog beter beeld te krijgen van de sfeer, de organisatie en werkwijze om de juiste kandidaat aan te bieden. Hierna maken wij een opdrachtschets en gewenst profielschets.
 • Vervolgens gaan wij in ons netwerk opzoek naar de juiste match. We hebben een ruim aanbod van freelancers dat af en aan opzoek is naar een nieuwe opdracht. Waar kunnen we beter beginnen dan ons vertrouwende en bewezen netwerk? Door dit netwerk kunnen wij ook snel schakelen. Geen lange doorlooptijd dus!
 • Je hebt bewust gekozen om het zoekproces uit te besteden, dan willen wij je tijd ook niet onnodig verdoen. Wij stellen dan ook alleen kandidaten voor die we zelf ook zouden aannemen voor de rol.
 • Meestal zorgen onze opdrachtgevers zelf voor het selectieproces. Indien gewenst zorgen wij voor begeleiding gedurende het gehele proces.
 • Wij hanteren een heldere prijsstelling en een ‘no cure no pay’ – garantie.

Behoefte

Opdrachtverzoek

Opdrachtschets en profielschets

Kandidaatselectie en motivatieschets zelfstandige

Selectieprocedure

Succesvolle invulling

Hieronder staan een aantal typische rollen waarin wij bemiddelen:

 • Continuous Improvement Professional
 • Operational Excellence Specialist
 • Lean Expert
 • Black Belt
 • Master Black Belt
 • Agile Coach
 • Scrum Master
 • Programmamanager
 • Meer weten? Neem nu contact met ons op!