Onze kijk op industrie

Succes is onvermijdelijk

Wereldwijd loopt de industrie voorop op het gebied van continu verbeteren. Verbeterfilosofieën als Lean, Lean Six Sigma, TPM, Operational Excellence zijn veelal gemeengoed. Juiste toepassing van de tools en methoden heeft u gebracht tot waar u nu bent, maar de klantbehoeften lijken steeds sneller te veranderen.

Het vergroten van de klantwaarde door sneller te innoveren, de concurrentiekracht vergroten met slimmere processen en verdergaande automatisering en de duurzaamheid verbeteren door slimmer met energie om te gaan en cradle-to-cradle ketens in te richten, zijn de grootste uitdagingen waar onze industrie de komende jaren voor staat. De antwoorden op deze uitdagingen zitten in initiatieven als Smart Industry, gebruik van ‘Big Data’ en de introductie van Agility binnen engineering en R&D afdelingen.

Wij ontwikkelen vanuit onze visie oplossingen voor de industrie zoals: ‘Big Data;, Predictive Mantenaince, Lora netwerken, Internet of Things, Agile Engineering en R&D. Ook nemen we deel aan de ontwikkelingen in het Smart Industrie Netwerk.

Wij geloven echter wel dat niet de methode of de oplossing het resultaat gaat brengen, maar dat vooral de mensen die het toepassen het verschil maken. Overleven betekent dat uw mensen in staat moeten zijn om de juiste methoden te kiezen en toepassen om uw organisatie te laten versnellen, zowel op het gebied van innovatie, performance als duurzaamheid. Het gaat dus om het creëren van een andere mindset en niet introduceren van een nieuwe tool of methodiek.