Yellow Belt in Lean Opleiding

Leer dezelfde ‘verbetertaal’ te spreken.

Iedereen kan verbeteren. Daar zijn wij van overtuigd. Maar, elke verbeterkracht is anders. Wij helpen jou of je collega's die verbeterkracht te vinden. Door Lean (of Six Sigma) op laagdrempelige manier inzichtelijk en toepasbaar te maken.

Yellow Belt in Lean 

Doel

Wil je graag meer weten over verbeteren met Lean (of Six Sigma)? Of je team laten kennismaken met Lean? De Yellow Belt is zeer geschikt om binnen de organisatie iedereen kennis te laten maken met de basisbeginselen. Binnen een halve dag weet je wat Lean (of Six Sigma) voor jou en je organisatie zou kunnen betekenen en waar jouw verbeterpotentieel zit.

Voor wie?

Een Yellow Belt past iedereen die in aanraking komt met Lean.

Wat kun je als Yellow Belt?

Als Yellow Belt heb je het doel van Lean helder voor ogen en begrijp je wat jouw rol is binnen projecten. Je communiceert makkelijk met je collega's over Lean en je spreekt dezelfde 'verbetertaal'. Met de tools en technieken die je hebt geleerd, herken je verbogen verspillingen in je eigen werkomgeving en die van je klant.

Lesvormen

Voor deze training is, naast de klassikale lesvorm, ook een Blended Learning variant beschikbaar. Hierbij wordt zelfstudie gecombineerd met één halve dag klassikale training.

Blended Learning

Investeren in een Blended Learning opleiding voor de medewerkers biedt tal van voordelen. Zo zijn medewerkers die een Blended Learning opleiding volgen niet een hele dag niet beschikbaar, omdat ze de theorie online en dus tussentijds kunnen leren. Daarnaast kan een afdeling of team gelijktijdig aan de E-learning-modules beginnen, samen aan de klassikale dagdeel deelnemen en vervolgens optimaal voorbereid starten met continu verbeteren.


Klassikale Yellow Belt in Lean

Als je kiest voor een Yellow Belt Lean ligt de focus op dingen op een betere manier doen. Dat leer je door;

  • Introductie in Lean;
  • De 5 stappen van Lean;
  • Kaizen;
  • 5S;
  • Een simulatiegame.

Bekijk een korte video van het simulatiespel tijdens de training


Dit is een incompany opleiding. Wij verzorgen graag een invulling op maat, zowel in de klassikale of in de Blended Learning lesvorm.

Voor vragen en een passend advies aangaande de Yellow Belt in Lean opleiding kan je contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015 of het onderstaande contactformulier invullen.

  • Contactgegevens