Verslag Lean Six Sigma Seminar + Agile Seminar 2017

Storm of wendkracht 8?

De opkomst was fantastisch. Zo’n 300 fanatieke verbeteraars uit alle geledingen van de BV Nederland namen deel aan het Lean Six Sigma + Agile Seminar 2017. Was je erbij en wil je nagenieten van de dag? Of moest je helaas verstek laten gaan, maar wil je toch even de sfeer proeven? Bekijk dan hieronder de foto’s en video’s van de awards! Wil je in 3 minuten de sfeer proeven? Bekijk dan de video hierboven!

Bekijk het volledige fotoverslag

Verslag van de Projectenmarkt

De projectenmarkt was één van de hoogtepunten van het Seminar. De projectenmarkt is dé manier om nieuwe inspiratie op te doen, best practices te zien en te leren van de ervaring van anderen. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van een aantal van deze projecten, inspiratie gegarandeerd!

Verslag door de Brutale Meiden

Combineer twee dames met het hart op de tong met een videocamera en zet ze op het meest inspirerende evenement van 2017. Wat je dan krijgt? Een leuk, openhartig en eerlijk verslag van het Seminar ‘Storm of Wendkracht 8?’. Bekijk deze video om te zien hoe Hanna en Mandy, deelnemers en sprekers het hemd van het lijf vroegen tijdens het UPD Seminar 2017!.

Video’s van de Awarduitreiking

Traditiegetrouw worden tijdens het Seminar de Lean Six Sigma Awards uitgereikt. In onderstaande video’s zie je wie de genomineerden waren en natuurlijk wie de felbegeerde awards in de wacht hebben gesleept!

Genomineerd: SVZ

Genomineerd: Gemeente Leiden

Winnaar van de Lean Six Sigma Award 2017: MMC

And the winner is….

Winnaar van de Deployment Award 2017: Werkse!

De Presentaties van de Keynotes

Ruud Veltenaar, Iwan Göbel en Gabriel Anthonio waren het inspirerende trio keynote sprekers van het Seminar. Wil je de presentaties nog even rustig nalezen? Dan kun je ze hieronder downloaden: