Het Lean Six Sigma Seminar 2016

Tijdperk van verandering of verandering van tijdperk?

De opkomst was fantastisch. Zo’n 300 fanatieke verbeteraars uit alle geledingen van de BV Nederland namen deel aan het Lean Six Sigma Seminar 2016. Was u erbij en wilt u nagenieten van de dag? Of moest u helaas verstek laten gaan, maar wilt u toch even de sfeer proeven? Hoe het ook zij, op deze pagina vindt u alle foto’s! Tevens vindt u hier het video verslag.

Bekijk het volledige fotoverslag

Verslag Lean Six Sigma Seminar 2016

Op 6 oktober 2016 was het al vroeg in de ochtend een drukte van belang in het prachtige interieurcentrum ‘De Woonindustrie’ in Nieuwegein.

Normaal is het de plek waar aanbieders van interieurproducten en andere branche-gerelateerde organisaties elkaar ontmoeten voor inspiratie en presentaties, de zesde oktober zijn het de enthousiaste deelnemers aan het Lean Six Sigma Seminar 2016 die hartelijk worden ontvangen door een uiterst gastvrije organisatie, zoals elk jaar weer in de zeer capabele handen van UPD.

Het was een dag die helemaal in het teken stond van het thema annex vraag: ‘Tijdperk van verandering of verandering van tijdperk?’. Het vermogen om flexibel te kunnen opereren is anno 2016 in deze wereld een voorwaarde om als organisatie te overleven. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, ander leiderschap en andere manieren van leren. Maar hoe zorgen de deelnemers ervoor dat hun organisatie vandaag de dag wendbaar en slagvaardig is?

Motiverend programma

Met die informatie in het achterhoofd gingen 300 deelnemers aan de slag tijdens een motiverende dag met een dito programma. Naast bevlogen keynotes van Jan Jonker en Joseph Oubelkas, boeiende masterclasses van inspirators uit het vak en leerzame, interactieve workshops, was er de rode lijn in de vorm van YourMatriX. Een persoonlijk actieplan waar de deelnemers meteen mee kunnen starten in hun eigen organisatie.

YourMatriX

Kroon op het werk

Ook dit jaar zijn de Lean Six Sigma Awards uitgereikt. Voor verbeterend Nederland een kroon op de resultaten die zij bereiken met Lean Six Sigma. De projecten zijn beoordeeld door een vakjury van Lean Six Sigma-specialisten. Deelnemers van het Seminar konden ter plekke stemmen op hun favoriete project. Alle prijswinnaars:

  • Deployment Award: E.ON
  • Vakjury Award: Fujifilm
  • Publiekprijs Zorg & Welzijn: GGD Brabant Zuid-Oost
  • Publieksprijs Dienstverlening: Quion
  • Publieksprijs Industrie: Fujifilm
  • Publieksprijs non-profit: RDW

Volledig verslag lezen? Dat kan hier.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

De keynotes, de masterclasses, de workshops, de projectenmarkt, de Lean Six Sigma Award uitreikingen, onze fotograaf heeft alles vastgelegd op beeld. Als u alle momenten van het Lean Six Sigma Seminar 2016 nog even wilt nabeleven, dan biedt de fotogallerij uitkomst!

Bekijk het volledige fotoverslag

Volgende editie: 30 november 2017

Save the date: donderdag 30 november 2017 is de volgende editie gepland! U kunt hier alvast een plek reserveren.