Het Lean Six Sigma Seminar 2015

Ga voor goud!

De opkomst was fantastisch. Zo’n 300 fanatieke verbeteraars uit alle geledingen van de BV Nederland namen deel aan het Lean Six Sigma Seminar 2015. Was u erbij en wilt u nagenieten van de dag? Of moest u helaas verstek laten gaan, maar wilt u toch even de sfeer proeven? Hoe het ook zij, op deze pagina vindt u een videoverslag en alle foto’s!

Lean Six Sigma Seminar in 3 minuten

Binnen 3 minuten een impressie krijgen van het Lean Six Sigma Seminar 2015? Het onderstaande filmpje biedt u een prachtig overzicht van deze inspirerende dag!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

De keynote van Marc Lammers, de workshops, de projectenmarkt, de speedcoachsessies, de TEDtalks en de Lean Six Sigma Award uitreikingen, onze fotograaf heeft alles vastgelegd op beeld. Als u alle momenten van het Lean Six Sigma Seminar 2015 nog even wilt nabeleven, dan biedt de fotogallerij uitkomst!

Bekijk het volledige fotoverslag

Bent u er volgend jaar bij?

Geheel in lijn met het Lean gedachtegoed streven wij er naar om volgend jaar een nog beter seminar te organiseren! U bent daar een onlosmakelijke schakel in, dus we stellen het op prijs als u er weer bij bent!

Volgende editie: 5 oktober 2017

Save the date: donderdag 5 oktober 2017 is de volgende editie gepland! U kunt hier alvast een plek reserveren.