Bekijk de E-Learning voor DMAIC & 5S

Ervaar gratis de UPD leeromgeving

Bij het volgen van een opleiding bij UPD staat de praktijktoepassing centraal. Wij willen dat jij met jouw nieuwe kennis direct impact kunt gaan maken binnen jouw werkomgeving en organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van het leerrendement van onze opleidingen. We zijn er trots op dat wij als eerste een succesvolle combinatie hebben gemaakt tussen E-Learning en volledig praktijkgerichte lesdagen. Zo kun je zelf in jouw tempo de theorie tot je nemen en optimaal profiteren van de praktijkkennis van onze trainers tijdens de lesdagen. Om je te laten ervaren hoe de E-Learning in de praktijk werkt, hebben we 2 modules ontwikkeld. Met deze modules kun je rustig rondkijken in onze E-Learning omgeving en leer je tegelijkertijd wat over DMAIC en 5S.

Direct toegang tot de E-Learning omgeving

Om je toegang te kunnen geven tot de E-Learning omgeving hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul ze hieronder in en je ontvangt direct per email de toegang tot de omgeving. Deze toegang is in principe onbeperkt geldig, dus je kunt zo lang rondkijken als je maar wilt.

Over DMAIC & 5S

DMAIC en 5S zijn toonaangevende hulpmiddelen voor respectievelijk de Lean Six Sigma en de Lean methode. Met deze tools kun je gestructureerd verbeteringen doorvoeren binnen afdelingen of organisaties. Maar, ze zijn tegelijkertijd ook inzetbaar om jouw persoonlijke werkomgeving te verbeteren. Tijdens de E-Learning modules krijg je een inkijkje in deze hulpmiddelen en als je goed oplet kun je er zelf direct mee aan de slag!

Meer weten over onze praktijkgerichte opleidingen?

Hebben deze modules jouw interesse gewekt en wil je meer weten over onze opleidingen? Bekijk dan het hele opleidingsaanbod of neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-345 3015.

Cached on Mon 15/07 23:39