Gratis E-Learning Agile en Scrum Basics - UPD

Gratis E-Learning Agile en Scrum Basics

Doe de nodige basiskennis op terwijl je thuis werkt

Bij UPD staat jouw leerrendement centraal. We zijn daarom continu op zoek naar manieren om jou zo effectief mogelijk nieuwe kennis te geven. Het is dan ook niet voor niets dat wij enkele jaren geleden – als één van de eerste – Blended Learning hebben geïntroduceerd voor een aantal van onze opleidingen. Recent hebben we een E-Learning ontwikkeld voor Agile en Scrum Basics. Ben jij thuis aan het werk en wil je meer weten over Agile en Scrum? Dan geven wij je nu gratis toegang tot deze E-Learning.

Over Agile en Scrum Basics

De Agile en Scrum Basics opleiding is bedoeld om deelnemers de beginselen van het gedachtegoed bij te brengen. En, dat op een manier dat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Deze opleiding bestaat uit 1 lesdag en wordt voorafgegaan door het volgen van een E-Learning opleiding. Lees hier verder voor meer informatie over de Agile en Scrum Basics opleiding.

Help ons om de E-Learning verder te verbeteren

We willen onze E-Learning verder verbeteren en daar hebben we hulp bij nodig. Daarom geven we gratis licenties weg aan mensen die ons hierbij willen ondersteunen. Je krijgt dan een maand gratis toegang tot de E-Learning omgeving. Je krijgt daarmee de kans om alle informatie van de Agile en Scrum Basics tot je te nemen. Het enige wat we vragen is dat je na – of zelf in – die maand een moment de tijd neemt om jouw feedback met ons te delen. Dat is een goede deal toch?

Vraag nu jouw gratis toegang aan

Via onderstaand formulier kun je de gratis toegang aanvragen. Je krijgt dan van ons een instructie toegestuurd hoe je bij de E-Learning omgeving komt, je kunt over 5 minuten al beginnen aan de E-Learning.