Scrum Master of Product Owner Inhuren

Door de snelle ontwikkeling van Agile zijn Scrum Masters en Product Owners gewild, heel erg gewild. Beschikbare Scrum Masters en Product Owners vinden is daarom al lastig, om nog maar te zwijgen over het vinden van een goede Scrum Master. Dat betekent dat het werven van een goede Scrum Master en Product Owners een lang en kostbaar proces kan worden. En dat staat in schril contrast met het doel van de Scrumteams die ze moeten gaan ondersteunen. Deze teams willen vooruit. Dus waarom zou je kostbare tijd verliezen met zoeken naar die perfecte Scrum Master of Product Owner als de kans aanwezig is dat wij hem of haar al hebben gevonden? Via Detachering heb je onze ervaren Scrum Masters en Product Owners op zeer korte termijn in huis. Zo kunnen de scrumteams snel weer op weg, op weg naar nóg beter.

Direct beschikbare Agile Professionals

Onze Agile professionals zijn per direct beschikbaar voor nieuwe opdrachten en je bepaalt zelf voor welke periode je ze nodig hebt. Zo heb je op korte termijn een specialist in huis die over alle benodigde competenties beschikt. Onze Agile professionals beschikken naast Agile kennis vaak ook over Lean kennis en ervaring. Als opdrachtgever profiteer je daar direct van mee.

Voordelen van een Scrum Master of Product Owner via UPD

 • Geen langdurige wervingstrajecten
  Onze Scrum Masters en Product Owners zijn per direct beschikbaar
 • Onze Scrum Masters en Product Owners maken direct impact
  Zij hebben bewezen en aantoonbare ervaring met projecten in verschillende omgevingen en zijn vanaf dag 1 effectief
 • Volledige controle over de kosten
  Een hoge vraag en laag aanbod zorgt vaak voor een prijsexplosie. Met detachering ben je verzekerd van een marktconform tarief, gebaseerd op kennis en ervaring van de Agile specialist.
 • Flexibiliteit
  Je bepaalt zelf hoe lang je de Scrum Master nodig hebt binnen de organisatie.
 • De kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van Continu Verbeteren
  Wij weten exact wat er speelt bij organisaties en welke skills een Scrum Master of Product Owner moet hebben om maximale toegevoegde waarde te leveren.

Meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen?

Neem dan contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook naar 020 – 345 3015!

 • Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Cached on Sun 20/01 23:46