Jouw opdrachten bij UPD

Sluit je aan bij het netwerk van UPD

Ben jij als interim-manager en ZZP-er actief als verbeterspecialist, Verandermanager, Projectleider, Agile, Lean of Lean Six Sigma professional? Dan voelt het toch prettig als je bij een specialist bent aangesloten waarbij je toegang hebt tot een netwerk met een duidelijke focus op structurele verbetering van operationele resultaten.

Goedkopere, leukere, slimmere en snellere processen

De opdrachtgevers van UPD zijn organisaties uit diverse sectoren, variërend van Industrie, Zakelijke Dienstverlening, Financiën, Bouw & Infra, Logistiek, Onderwijs, Overheid en Zorg & Welzijn. Wij worden nationaal en internationaal ingezet door organisaties met repeterende werkprocessen. We zijn beretrots op onze groeiende en zeer loyale klantenkring van top-organisaties en de duurzame verbeterresultaten die we samen realiseren.

De lat ligt hoog

De opdrachten zijn uitdagend en we staan voor het resultaat bij onze opdrachtgevers. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we zeer kritisch in de selectie van onze interim-partners. Ons selectieproces heeft uitgewezen dat slechts een klein deel van de kandidaten zich kwalificeert voor een eerste gesprek.

  • Kennismaken met UNC Plus Delta?

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Cached on Sat 21/04 23:35