Detachering door UPD

Tijdelijke inzet van verbeterprofessionals voor blijvende impact

Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel een specialist met de juiste kennis en kunde voor een afgebakende periode willen inzetten. UPD heeft gekwalificeerde professionals in dienst en heeft een breed netwerk van gekwalificeerde ZZP’ers die in staat zijn om direct impact te hebben binnen uw organisatie.

Detachering levert snel tijdelijke capaciteit

Zoek je tijdelijk extra capaciteit voor continuïteit of om extra meters te maken met je verbeterteam of in een verbeterprogramma? Of wil je aan de slag met Agile/ Scrum? Via detachering levert UPD gekwalificeerde specialisten voor een afgebakende periode. Je hebt daarmee een tijdelijke oplossing waarmee je direct invulling kunt geven aan een capaciteitsbehoefte. Zo blijven de gestelde doelstellingen binnen handbereik.

Toegevoegde waarde specialist

Via detachering levert UPD specialisten met kennis en ervaring in continu verbeteren en vernieuwen. Onze professionals zetten daartoe beproefde verbetermethoden zoals Agile, Lean Management en Lean Six Sigma in. Onze specialisten zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hierdoor zijn ze in staat om direct impact te hebben binnen jouw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat jij wenst. Tevens geeft hun manier van kijken en werkwijze een extra impuls aan het project of programma. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met jouw mensen je doelstellingen te realiseren.

Van Detachering naar Detavast

Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers op vaste basis verder willen met een door ons geleverde professional. Uiteraard is dit bespreekbaar. Van belang daarbij is dat de interesse er van beide kanten is en dat er overeenstemming wordt bereikt over de condities. Detachering is daarbij een hele mooie manier om iemand goed te leren kennen voordat een dienstverband wordt overwogen. 

> Lees verder over werving en selectie als je een bestaande openstaande vacature wenst in te vullen.

Welke verbeterspecialist zoek je?

Hieronder staan een aantal typische rollen waarin wij bemiddelen:

  • Continuous Improvement Professional
  • Operational Excellence Specialist
  • Lean Expert
  • Black Belt
  • Master Black Belt
  • Agile Coach
  • Scrum Master
  • Programmamanager
  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Cached on Sat 15/06 23:40