De Boardroom voor Bestuursleden

6 boardleden, 2 supertalenten en meer dan 100 jaar ervaring geven organisaties de oplossingsrichting voor vraagstukken op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen.

Wat is de boardroom?

De Boardroom is een unieke verzameling van ervaring en talent. Deze groep van 8 extreem ervaren en getalenteerde boardleden is speciaal samengebracht om organisaties verder vooruit te helpen. Organisaties krijgen toegang tot de kennis, ervaring, expertise en inzichten van de boardroom om ze te helpen bij vraagstukken op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Laat de boardroom jou helpen om jouw ambities te realiseren.

Hoe werkt het?

De boardroom komt maandelijks bijeen. Tijdens de bijeenkomst behandelen ze één vraagstuk en formuleren ze een oplossingsrichting. Om deze bijeenkomsten zo effectief mogelijk te maken, vindt een bijeenkomst altijd plaats op locatie bij de organisatie die op dat moment centraal staat. En natuurlijk nemen én vragen we vooraf de nodige voorbereidingstijd. Aan het einde van de dag presenteert de boardroom het advies waarmee de organisatie direct aan de slag kan.

Waarom bestaat de boardroom?

Omdat wij zien dat er enorm veel kennis en ervaring zit bij (oud) bestuurders en wij vinden het zonde om dit niet optimaal te benutten. Met de boardroom willen we deze kennis en ervaring inzetten om organisaties verder te helpen op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. De boardroom geeft de leden een platform om hun kennis te delen, aangesloten te blijven op de actualiteit in het bedrijfsleven, zich te laten inspireren door de jonge generatie en om écht een verschil te maken.

Uiteraard vergroten ze tegelijkertijd hun netwerk, leren ze organisaties beter kennen en bestaat de mogelijkheid om – indien gewenst – zelf begeleiding te bieden bij het opvolgen van de adviezen.