Het laatste Corona-nieuws

Opleidingen gaan 'gewoon' door!

Bij UPD helpen we onze klanten om in te spelen op een continu veranderende wereld. Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep, ook dat is reden voor verandering. Met het oog op de gezondheid van onze cursisten en onze collega’s hebben we besloten om onze opleidingen op afstand in een virtual classroom te verzorgen. Hiermee kunnen we onze opleidingen verzorgen op de wijze zoals je van ons gewend bent, alleen zitten we niet bij elkaar in één ruimte. Onze virtual classrooms zijn sinds maart 2020 allemaal operationeel.

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen die aangekondigd zijn op 14 december 2020 vinden al onze open opleidingen plaats in de virtual classrooms. Dit blijft in ieder geval van kracht tot 1 maart 2021.

Staan er in de komende periode opleidingen gepland? Dan kun je er vanuit gaan dat deze gewoon door gaat via deze virtuele oplossing. We houden hiervoor dezelfde geplande dagen aan als voor de klassikale opleiding. Alle deelnemers worden apart bericht over hun opleiding en hoe ze deze online kunnen bijwonen.

In het geval dat er nog geen datum gepland is voor de opleiding, zullen wij binnenkort contact opnemen om dit alsnog te doen.

Veelgestelde vragen m.b.t. opleidingen vs coronavirus

Gaan alle opleidingen die gepland staan tot en met 1 maart 2021 door?

Door de landelijke maatregelen die momenteel worden genomen als gevolg van de Corona-crisis hebben wij onze Virtual Classrooms gelanceerd. Met behulp van Virtual Classrooms kunnen we alle geplande lesdagen door laten gaan. Mochten er opleidingen worden geannuleerd dan krijgen deelnemers hierover persoonlijk bericht.

Worden opleidingen ná 1 maart 2021 ook in Virtual Classrooms gegeven?

Wij geloven dat Virtual Classrooms de toekomst zijn. Dus, ook in de toekomst zullen we opleidingen in onze virtual classrooms blijven geven. Wel zullen we – zodra de maatregelen vanuit de overheid opgeheven zijn – ook weer fysieke opleidingen geven.

Welke voorwaarden gelden er voor mij bij afwezigheid/annulering?

Voor lesdagen op locatie én virtueel gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden. Tot 14 dagen voor aanvang van een opleiding mag je deze kosteloos annuleren. Valt jouw datum binnen die 14 dagen en wil je de opleiding liever fysiek volgen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om je opleiding ergens in de nabije toekomst in te plannen. Neem daarvoor contact op met onze support afdeling via 020-3453015.

Hoe neem ik deel aan mijn virtuele les?

Uiterlijk 7 dagen voorafgaande je training ontvang je van ons een email met daarin alle instructies betreffende jouw opleiding. Hierin lees je ook de instructies met betrekking tot de virtual classrooms.

Contact

Heb je vragen over geplande opleidingen of wil je een virtuele opleiding inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: 020-3453015

E-mail: contact@upd.nl