Onze dienstverlening tijdens de coronamaatregelen | UPD

Het laatste Corona-nieuws

Opleidingen gaan 'gewoon' door!

Bij UPD helpen we onze klanten om in te spelen op een continu veranderende wereld. Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep, ook dat is reden voor verandering. Met het oog op de gezondheid van onze cursisten en onze collega’s hebben we besloten om onze opleidingen op afstand in een virtual classroom te verzorgen. Hiermee kunnen we onze opleidingen verzorgen op de wijze zoals je van ons gewend bent, alleen zitten we niet bij elkaar in één ruimte. Onze virtual classrooms zijn sinds maart 2020 allemaal operationeel.

Laatste update

Datum: 18/05/2021

De huidige maatregelen laten het toe om weer klassikaal trainingen te verzorgen. Onze trainingslocaties bieden de mogelijkheid om onder strikte voorwaarden weer deelnemers op hun locatie te ontvangen.

Voor de aankomende maanden hebben we weer een flink aantal klassikale opleidingen ingepland. Deze opleidingen zullen dus klassikaal verzorgd worden, zolang de maatregelen dat toe staan en we de gezondheid van onze deelnemers en trainers kunnen borgen. We blijven ook opleidingen in onze virtual classrooms aanbieden, voor iedereen die daar de voorkeur voor heeft.

Opleidingen die starten in de Virtual Classroom worden in het geheel virtueel verzorgd, ook als de maatregelen tussentijds weer versoepeld worden.

Veelgestelde vragen m.b.t. opleidingen vs coronavirus

Gaan alle opleidingen die gepland staan door?

Zeker! We plannen weer zoveel mogelijk opleidingen klassikaal. Zolang de maatregelen het toestaan en we de veiligheid van deelnemers en trainers kunnen borgen zullen we zoveel mogelijk klassikale opleidingen verzorgen.

Worden er in de toekomst ook opleidingen in de Virtual Classrooms gegeven?

Wij geloven dat Virtual Classrooms de toekomst zijn. Dus ook in de toekomst zullen we opleidingen in onze virtual classrooms blijven geven. We maken een balans tussen klassikale en virtuele opleidingen, zodat iedereen kan kiezen wat het beste bij hem of haar past.

Welke voorwaarden gelden er voor mij bij afwezigheid/annulering?

Voor lesdagen op locatie én virtueel gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden. Tot 14 dagen voor aanvang van een opleiding mag je deze kosteloos annuleren. Valt jouw datum binnen die 14 dagen en wil je de opleiding liever fysiek volgen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om je opleiding ergens in de nabije toekomst in te plannen. Neem daarvoor contact op met onze support afdeling via 020-3453015.

Hoe neem ik deel aan mijn virtuele les?

Uiterlijk 7 dagen voorafgaande je training ontvang je van ons een email met daarin alle instructies betreffende jouw opleiding. Hierin lees je ook de instructies met betrekking tot de virtual classrooms.

Contact

Heb je vragen over geplande opleidingen of wil je een virtuele opleiding inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: 020-3453015

E-mail: contact@upd.nl