Corona Update – tot 1 maart 2021 opleidingen in de virtual classroom

15 december 2020

Op 14 december 2020 zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus. Deze maatregelen beïnvloeden de manier waarop wij onze dienstverlening verzorgen. Hieronder hebben we alle informatie daarover verzameld.

Voor dit overzicht maken we onderscheid tussen opleidingen in onze open leerlijn en werkzaamheden die we op de klantlocatie verzorgen.

Opleidingen via de open leerlijn

Met directe ingang verzorgen we al onze opleidingen enkel nog in onze Virtual Classrooms. Dit geldt zowel voor startende als voor lopende opleidingen. Onze opleidingsadviseurs nemen – waar nodig – contact op om hier de nodige informatie voor te verstrekken.

Dit geldt voor alle opleidingen in de open leerlijn die nu al gestart zijn en die starten vóór 1 maart 2021. Opleidingen die starten in de Virtual Classroom worden in het geheel virtueel verzorgd, ook als de maatregelen tussentijds weer versoepeld worden.

Werkzaamheden op de klantlocatie

Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk van onze werkzaamheden op afstand verrichten. Indien gewenst kunnen we nog werkzaamheden op locatie bij onze klanten doen. Hiervoor geldt dat we zowel de richtlijnen van het RIVM als ons eigen protocol strikt zullen volgen. Indien één van beide niet geborgd kan worden, zijn we genoodzaakt om onze werkzaamheden op afstand te doen.

Bereikbaarheid van UPD

We zijn onverminderd telefonisch en per email bereikbaar. Onze collega’s werken gewoon door op de tijden dat we normaal gesproken ook bereikbaar zijn. Ons kantoor in Amstelveen en het kantoor van het voormalig Het Consulaat (Amsterdam) worden zo min mogelijk bezocht. Indien je een bezoek wilt brengen aan één van deze locaties, adviseren we om vooraf contact met ons te nemen.Ook hiervoor geldt dat we enkel bezoek op onze kantoren ontvangen als het bezoek echt noodzakelijk is en er geen digitale oplossing mogelijk is.

UPD Protocol en Veelgestelde vragen

Voor de veiligheid van onze collega’s en van onze klanten hebben we een Corona-protocol opgesteld. Dit zullen we te allen tijde strikt volgen. Het protocol kan hier geraadpleegd worden.

Bekijk hier de veelgestelde vragen ten aanzien van de coronamaatregelen en onze opleidingen.

Contact

Voor alle vragen over onze dienstverlening kan contact opgenomen worden via 020-345 3015 of contact@upd.nl.