Agile & Scrum opleidingen

Behendig en lenig. Dat zijn de letterlijke vertalingen van Agile. Agile draait om behendigheid. Ervan uit gaan dat de omstandigheden tijdens het project veranderen én hier succesvol op inspelen zonder dat het eindresultaat in gevaar komt. Dat is de insteek van teams die projecten uitvoeren aan de hand van de Agile-aanpak. Lenig toch?

 

Workshop – Wat is Agility?
Deze workshop laat u in vogelvlucht kennis maken met Agility. Onafhankelijk van de branche of sector waarin u werkzaam bent gaan we in op de basisprincipes van Agility. Waarom werkt de combinatie tussen Lean en Agile?

 

Lean Agile Scrum Fundamentals Training
Deze training gaat in op de achtergronden van diverse methoden en helpt u deze op zo’n manier toe te passen, dat deze maximaal bijdragen aan het bereiken van een hoge graad van wendbaarheid en slagvaardigheid!

 

Professional Scrum Product Owner (PSPO I)
Product Owner is een ontzettend gave rol in het Scrum Team. Als Product Owner vertegenwoordig jij de klant in het team. En dat vraagt een specifieke skillset. Tijdens deze training krijg je de kennis en de middelen om een goede product owner te zijn. Meer weten?

 

Professional Scrum Master (PSM I)
Als Scrum Master zorg jij ervoor dat jouw Scrum Team optimaal kan presteren. Jij bent een coach, een facilitator én je houdt het team in optimale sterkte. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze training. Bekijk hier het hele programma.

 

Workshop – Scrum werken (UPD Scrum methode)
Loop jij met je Scrum Team tegen bepaalde problemen aan? Of kom je juist nog niet van start? Met de UPD Scrum Roadmap helpen we teams Scrum toe te passen binnen de eigen omgeving. Bekijk hier de verschillende op maat gemaakte workshops.