Agile & Scrum opleidingen

Behendig en lenig. Dat zijn de letterlijke vertalingen van Agile. Agile draait om behendigheid. Ervan uit gaan dat de omstandigheden tijdens het project veranderen én hier succesvol op inspelen zonder dat het eindresultaat in gevaar komt. Dat is de insteek van teams die projecten uitvoeren aan de hand van de Agile-aanpak. Lenig toch?

Workshop – Wat is Agility?
Deze workshop laat u in vogelvlucht kennis maken met Agility. Onafhankelijk van de branche of sector waarin u werkzaam bent gaan we in op de basisprincipes van Agility. Waarom werkt de combinatie tussen Lean en Agile?

Lean Agile Scrum Fundamentals Training
Deze training gaat in op de achtergronden van diverse methoden en helpt u deze op zo’n manier toe te passen, dat deze maximaal bijdragen aan het bereiken van een hoge graad van wendbaarheid en slagvaardigheid!

Masterclass – Scaling Agile
Deze training geeft seniors op het gebied van Lean en Lean Six Sigma voldoende bagage van alternatieven. Hierdoor zijn ze beter in staat om de juiste methodiek aan de juiste uitdaging te binden.

Professional Scrum Product Owner (PSPO I)
Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit de business betrokken is bij software ontwikkeling, maar ook voor professionals die voornemens zijn om binnen een organisatie de rol van Product Owner op zich te gaan nemen

Professional Scrum Master (PSM I)
Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij softwareontwikkeling op basis van Scrum en een must voor diegenen die de rol van Scrum Master daarbinnen (gaan) vervullen.