Wij verbeteren operationele en financiële resultaten.
Voor nu en in de toekomst.

Wij initiëren, begeleiden en ondersteunen implementaties van verbeterprogramma’s op alle niveaus binnen een organisatie. Aan de hand van bewezen methodes als Lean, Lean Six Sigma en Agile laten we mensen, teams en organisaties continu verbeteren en vernieuwen.

UNC Plus Delta heet voortaan UPD

Wij geven mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit. Energie om verder te komen.

Sinds 1 januari 2018 gaat UNC Plus Delta verder als UPD. Met deze nieuwe naam én nieuwe uitstraling gaan we verder vooruit. Op weg naar nóg beter. Heb je vragen over UPD of wil jij je aansluiten bij het grootste verbeternetwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015. Join the Spark!

 
Van ambities naar realiteit.
20-35%
Lagere kosten
50%-90%
Kortere afhandeltijden
10%-25%
Meer efficiënt
10%-20%
Meer betrokken medewekers
20%-40%
Verbeterde service en meer tevreden klanten
€ 270+ miljoen
Financiële verbeteringen bij onze klanten
50+
Energieke consultants en trainers
15.370+
Yellow, Orange, Green, Black en Master Black Belts opgeleid
(afgelopen 3 jaar)
Meer weten?
Ervaring in iedere sector

Van overheidsinstellingen tot logistieke dienstverleners. Van ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen. En van basisindustrie tot zakelijke dienstverleners. Wij hebben ze vanbinnen gezien en onze aanpak mogen bewijzen. UPD wordt nationaal en internationaal ingezet bij organisaties met terugkomende werkprocessen. Dat klinkt natuurlijk prachtig, maar verbetering inzetten heeft alleen zin als die beklijft. De implementatiekracht maakt dus hét verschil. Onze pragmatische en systematische aanpak werkt en slaat aan bij onze groeiende klantenkring. En daar zijn we trots op!

Lees meer over onze ervaring
 
Energie in je inbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Inschrijven