Lean-Transformatiemodel x 1 uur gratis consult

Download HD Canvas + Hand-out

De theorie van het Lean-Transformatiemodel hebben we samengevat in een boekje, hóe je het model vervolgens succesvol toepast en uitrolt binnen jouw organisatie is waar veel bedrijven op vastlopen. Om je hierbij op weg te helpen bieden we je nu de mogelijkheid om – geheel kosteloos – één uur in gesprek te gaan met één van onze lean-experts. Hij of zij vertelt je met veel plezier over de kansen die de verschillende elementen uit het model bieden om succesvol te kunnen vernieuwen en verbeteren als organisatie.

Vul onderstaand formulier in om gratis de hand-out van het vernieuwde en verbeterde transformatiemodel te downloaden. Als lezer van de Lean-Transformatiemodel hand-out ontvang je, nadat je de hand-out hebt gedownload, een mail met meer informatie over het gratis consult en de voorwaarden. Heb je het Lean Transformatiemodel-boekje al gedownload? Dan heb je eerder al een mail van ons ontvangen met meer informatie over deze deal. Heb je geen mail ontvangen? Check even je spam-box of mail naar thespark@upd.nl, dan sturen we de mail nogmaals naar je toe.

Meer weten?

Onze lean-experts hebben jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij talloze grote en kleine organisaties. Met aantoonbaar resultaat. Geïnteresseerd in een nadere toelichting op het lean-transformatiemodel en de toegevoegde waarde ervan voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met één van onze lean-experts via tel. 020 345 3015 of stuur een mail naar contact@upd.nl.